Noutati

Noul Range Rover Sport, prezentat la New York

Lansarea oficiala a Noului Range Rover Sport a avut loc în cadrul Salonului Auto de la New York, editia 2013. Descris de catre oficialii companiei britanice ca fiind "cel mai rapid si cel mai agil Land Rover din istorie”, noul SUV a fost prezentat în premiera de catre Daniel Craig, vedeta seriei James Bond.

Noul Range Rover Sport duce experienta condusului la un nou nivel, iar transfomarile îndraznete prin care a trecut modelul Range Rover Sport au dat nastere celui mai dinamic Land Rover de pâna acum, fiind considerat un competitor puternic pe segmentul SUV-urilor premium.

Cu un aspect atletic, dar solid si puternic, noul model a renuntat la caroseria solida din otel ce a fost înlocuita cu o structura usoara din aluminiu, care pe lânga reducerea greutatii cu 420 kg, ofera si o siguranta sporita. De asemenea, dimensiunile noului SUV au fost modificate: lungimea a crescut cu 62 mm, latimea cu 55 mm, iar ampatamentul cu 178 mm. Acest lucru se traduce printr-un spatiu mai mare pentru pasageri, ce a permis montarea celui de-al treilea rând de scaune.

Noul model se remarca prin perfomante ridicate la un consum scazut, precum si prin emisii mai reduse de CO2 fata de modelul anterior.

Noul sistem de suspensii contribuie la manevrabilitatea dinamica caracteristica Noului Range Rover Sport atât on-road, cât si off-road. Astfel, asa cum am fost obisnuiti de Land Rover, si noul Ranger Rover face fata cu succes celor mai dificile terenuri si conditii climatice, oriunde în lume. Adaptarea la tipul de teren se realizeaza automat prin noua generatie a sistemului Terrain Response ® 2, generând o performanta optima, indiferent de conditii.

Interiorul mai luxos a fost proiectat astfel încât sa ofere soferului o experienta la volan mai dinamica si mai conectata. Sportivitatea interiorului este sustinuta de designul impecabil al scaunelor si al bordului, care îl fac pe sofer sa simta ca detine controlul. Un habitaclu spatios si confortabil în care acoperisul panoramic permite luminii naturale sa inunde interiorul si sa contribuie la senzatia coplesitoare de spatiu.

Excelenta manevrabilitate si confortul Noului Range Rover Sport sunt completate de tehnologiile de ultima generatie utilizate, ce vin în sprijinul soferului în timpul condusului, printr-o utilizare intuitiva.

Termeni si conditii pentru abonarea la newsletter-ul Trust Brokers


Prin semnarea prezentului formular declar ca imi exprim in mod expres si neechivoc acordul ca S.C. Trust Brokers - Broker de Asigurare S.R.L., in conformitate cu prevederile legale, sa-mi prelucreze si utilizeze datele cu caracter personal furnizate de mine in orice mod si document:

- in orice activitati si scopuri legate de marketing, publicitate, reclama si marketing direct (inclusiv primirea de apeluri in actiuni de marketing direct, mesaje text-SMS, e-mailuri si materiale tiparite pentru promovarea produselor si serviciilor oferite de si/sau prin intermediul S.C. Trust Brokers - Broker de Asigurare S.R.L. sau de partenerii contractuali actuali si viitori ai acestuia) si orice alte comunicari comerciale inclusiv cele electronice

- pentru furnizare de bunuri si servicii

- pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora in vederea derularii oricaror raporturi juridice intre S.C. Trust Brokers - Broker de Asigurare S.R.L. si subsemnatul, si pentru indeplinirea oricaror obligatii legale si contractuale

- in scop statistic.S.C. Trust Brokers - Broker de Asigurare S.R.L. este operator in prelucrarea datelor cu caracter personal înregistrat sub numarul 20541.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii societatii, parteneri contractuali si potentiali parteneri contractuali ai operatorului, autoritatea judecatoreasca, politie, alte companii din acelasi grup cu societatea, persoanele vizate, precum si alte persoane fizice si juridice ce prelucreaza datele personale in numele societatii (ex. avocati, contabili, auditori, consultanti, etc) sau terti imputerniciti ai operatorului.

Pe viitor, aceste datele furnizate ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.

In cazul in care nu doriti aceasta nu bifati DA□

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrării datelor personale care va privesc, sa solicitati stergerea datelor si va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru orice solicitare privind prelucrarea datelor dumneavoastra va puteti adresa in scris catre S.C. Trust Brokers - Broker de Asigurare S.R.L. la adresa Bd. Expozitiei, Nr. 2, Bloc C9, Etaj 1

×
Contact

Mailul dumneavoastra a fost trimis! In curand veti fi contact telefonic de un agent Trust Brokers!