Noutati

Mercedes-Benz lanseaza în Bucuresti noile modele CLA si Clasa E în cadrul Roadshow-ului "Wild Beauties”

Noul CLA si Noua Clasa E au fost testate în cadrul Roadshow-ului organizat de Mercedes-Benz la Bucuresti de peste 200 de participanti. În parcarea Carrefour Colosseum (Chitila), Mercedes-Benz a organizat demonstratii spectaculoase si prezentari interactive ale tehnologiilor noilor modele CLA si Clasa E.

Noile modele Mercedes-Benz CLA si Clasa E si-au facut aparitia în România în cadrul Roadshow-ului “Wild Beauties”. Bucuresti a fost a doua destinatie a Roadshow-ului, adunând în parcarea de la Carrefour Colosseum, din Chitila, peste 200 de persoane interesate sa testeze performantele noilor automobile Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz România a pregatit un program de lansari locale în trei orase din tara (Arad, Bucuresti si Brasov), pentru a oferi clientilor si potentialilor clienti ocazia de a testa cele mai noi modele de la Mercedes-Benz în cadrul sesiunilor dedicate de test-drive. Prima oprire a avut loc la Arad, între 20 si 21 mai, unde peste 150 de persoane s-au familiarizat cu noile modele în cadrul acestui eveniment inedit.

În Bucuresti, în weekend-ul care a trecut, participantii la Roadshow au putut pune la încercare calitatile noului CLA. Autoturismul a fost apreciat de catre specialistii internationali pentru conceptului sau revolutionar, designul original, motorizarile performante si aerodinamica de neegalat. În plus, bucurestenii au avut ocazia de a admira si noua Clasa E, lansata la nivel international la începutul acestui an. Cu ajutorul motoarelor noi si eficiente, a sistemelor de asistenta pentru sofer precum si cu o linie de design complet noua, Mercedes-Benz a modernizat integral Clasa E.

Alaturi de lansarile anului – CLA si noua Clasa E - au fost prezente în cadrul Roadshow-ului si alte modele performante care au putut fi testate de participanti, sub coordonarea unei echipe de instructori profesionisti din Germania, de la Mercedes-Benz Driving Events. Printre acestea se numara modele AMG - SL 63 AMG, C 63 AMG, CLS 63 AMG Shooting Break, SLK 55 AMG.

Pe parcursul unui program interactiv de 3 ore, participantii la Roadshow au luat parte la prezentari de produs, sesiuni de test-drive onroad cu noile modele CLA si Clasa E, dar si la probe dinamice si demonstratii pentru testarea sistemelor de asistenta si agilitate (precum ESP, Pre-Safe, DISTRONIC PLUS, Active Lane Keeping Assist - Asistent pentru Mentinerea Benzii de Rulare, Active Blind Spot – Asistent Unghi Mort, PARKTRONIC si altele).

CLA: puternic si neîmblânzit
Prin lansarea modelului CLA, Mercedes-Benz a stabilit un nou segment. Noua generatie Coupé cu patru usi are cel mai bun coeficient aerodinamic din lume (Cd=0,22), un design avangardist, iar din septembrie 2013 va fi disponibila si în versiuni cu tractiune integrala 4MATIC. Noul CLA întruchipeaza filosofia de design a modelului CLS, model care a creat un trend, odata cu lansarea sa, în 2003. Proportiile incredibil de sportive si conturul impresionant sunt rezultatul unui mix de forme concave si convexe si îi confera Coupé-ului cu patru usi un look remarcabil. CLA uimeste prin capota motorului ce emana putere si grila radiatorului cu finisaj diamond. Farurile si luminile LED au fost aranjate astfel încât sa creeze efectul de flacara caracteristic luminilor de zi si indicatoarelor de directie. Acestea definesc aparitia mereu plina de dinamism a CLA-ului.

Noua Clasa E: redefinirea elegantei clasice
Mercedes-Benz a adus schimbari majore modelelor din Clasa E, urmarind în acest fel sa recâstige pozitia de lider în segmentul autoturismelor premium. Datorita folosirii unor tehnologii noi, moderne si a unor restilizari inteligente pentru caroserii, modelele Clasei E pot fi considerate fara nicio retinere drept modele noi.

Modelele din aceasta clasa pot fi echipate cu doua variante de transmisie: o cutie de viteze manuala cu sase trepte sau una automata cu sapte trepte 7GTRONIC. Noua Clasa E este disponibila în doua versiuni diferite de design frontal, în functie de alegerea cumparatorului: Elegance si Avantgarde. Varianta Elegance pastreaza liniile clasice Mercedes-Benz (cu steaua pe capota), iar modelul Avantgarde vine cu un aer sportiv si inovator (cu steaua integrata în grila masinii). Noua Clasa E dispune de o gama variata de motorizari pe benzina si diesel cu patru, sase sau opt cilindri, o parte dintre acestea fiind disponibile si în versiune cu tractiune integrala 4MATIC. Clasa E a primit mai multe îmbunatatiri si la nivel tehnic, printre care suspensia ajustabila DirectControl, sistemul de prevenire a accidentelor Collision Prevent Assist, BAS Plus, pentru evitarea accidentelor cu pietoni, si Active Parking Assist. De asemenea, la nivel de propulsie, toate cele 18 versiuni de motorizare, atât diesel, cât si pe benzina includ sistemul start/stop.

Roadshow Star Experience - Wild Beauties: inovatie si spectacol
Roadshow-ul Star Experience – Wild Beauties este un eveniment sustinut de Daimler AG, prin Mercedes-Benz Driving Events din Germania. Evenimentul presupune parcurgerea un traseu care cuprinde noua tari din Europa Centrala si de Est, în locatiile din fiecare tara având loc un program complet de prezentari de produs, test-drive si demonstratii interactive pentru promovarea celor mai noi modele Mercedes-Benz. În România, dupa evenimentele din Arad si Bucuresti, ultima destinatie va fi Brasov, între 12 si 13 iunie 2013.

Termeni si conditii pentru abonarea la newsletter-ul Trust Brokers


Prin semnarea prezentului formular declar ca imi exprim in mod expres si neechivoc acordul ca S.C. Trust Brokers - Broker de Asigurare S.R.L., in conformitate cu prevederile legale, sa-mi prelucreze si utilizeze datele cu caracter personal furnizate de mine in orice mod si document:

- in orice activitati si scopuri legate de marketing, publicitate, reclama si marketing direct (inclusiv primirea de apeluri in actiuni de marketing direct, mesaje text-SMS, e-mailuri si materiale tiparite pentru promovarea produselor si serviciilor oferite de si/sau prin intermediul S.C. Trust Brokers - Broker de Asigurare S.R.L. sau de partenerii contractuali actuali si viitori ai acestuia) si orice alte comunicari comerciale inclusiv cele electronice

- pentru furnizare de bunuri si servicii

- pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora in vederea derularii oricaror raporturi juridice intre S.C. Trust Brokers - Broker de Asigurare S.R.L. si subsemnatul, si pentru indeplinirea oricaror obligatii legale si contractuale

- in scop statistic.S.C. Trust Brokers - Broker de Asigurare S.R.L. este operator in prelucrarea datelor cu caracter personal înregistrat sub numarul 20541.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii societatii, parteneri contractuali si potentiali parteneri contractuali ai operatorului, autoritatea judecatoreasca, politie, alte companii din acelasi grup cu societatea, persoanele vizate, precum si alte persoane fizice si juridice ce prelucreaza datele personale in numele societatii (ex. avocati, contabili, auditori, consultanti, etc) sau terti imputerniciti ai operatorului.

Pe viitor, aceste datele furnizate ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.

In cazul in care nu doriti aceasta nu bifati DA□

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrării datelor personale care va privesc, sa solicitati stergerea datelor si va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru orice solicitare privind prelucrarea datelor dumneavoastra va puteti adresa in scris catre S.C. Trust Brokers - Broker de Asigurare S.R.L. la adresa Bd. Expozitiei, Nr. 2, Bloc C9, Etaj 1

×
Contact

Mailul dumneavoastra a fost trimis! In curand veti fi contact telefonic de un agent Trust Brokers!